Cum să porți mocasini de damă, potrivit stiliștilor

Tocmai când credeai că fiecare tendință din anii '90 a reapărut deja, apare încă una de care nu ne putem sătura. Mocasinii se bucură de momente în acest moment și din motive întemeiate - sunt șic, atemporale și foarte confortabili.

Poți legăna mocasinii cu aproape orice, potrivit stiliștilor — iată cum

Acest pantof versatil este "mai înalt decât un adidași și mai confortabil decât o cizmă".
stilizare mocasini dama
Potrivit stilistei și editorului de modă din New York, Audree Kate Lopez, am asistat la revenirea multor tendințe nostalgice de încălțăminte, inclusiv stiluri precum mocasini penny, creepers, cizme Doc Martens, oxford și orice tip de talpă.
Datorită îmbrăcămintei pandemice, tendințele s-au orientat spre o față mai confortabilă, mai lejeră și chiar neutră din punctul de vedere al genului – iar mocasnul atinge toate aceste semne și a rămas pantoful de modă în 2022, a explicat Lopez. Sunt versiunea actualizată a erei slide-urilor Gucci din 2015, mai înalte decât un adidași și mai confortabile decât o cizmă.
Stilista din Jersey City, Gianna Nucci, consideră că un mocasnic bun este o piesă de bază în garderoba oricui, indiferent dacă este la modă sau nu. Acestea fiind spuse, tot ce am auzit despre adidași de mult timp. Cred că toată lumea era pregătită pentru un pantof mai înalt, lustruit, dar totuși confortabil pe care l-ar putea purta când au început să iasă din nou cu prietenii și să se întoarcă la birou, a spus Nucci. În timp ce mocasinii tind să se îndrepte spre detaliile clasice, îi vedem revenind într-un mod care este paralel cu alte tendințe de pantofi, cum ar fi cizmele cu talpă cu tălpi. Când stilurile clasice, cum ar fi un loafer, reapar ca o tendință, clienții au de obicei mai multe soiuri de stil distractive din care să aleagă.

Cum să poarte mocasini

Cel mai bun mod de a legăna un mocasnic este să aranjezi pantoful cu o ținută cu care ai purta de obicei un pantof de sport.
De exemplu, dacă vrei să-i porți cu blugi, alege un picior drept sau subțire, astfel încât să lovească partea de sus a mocasinii. Sau, dacă vrei să le porți cu o rochie, aranjați-le cu o rochie plină mai scurtă sau cu o linie în formă de A care să atingă genunchii, a sugerat Lopez. Găsiți un stil de loafer care se va potrivi cel mai bine cu stilul și garderoba dvs. Dacă sunteți o comodă orientată spre tendințe, un loafer cu talpă groasă este grozav, dar dacă vă îmbrăcați mai clasic sau mai feminin, alegeți un stil mai tradițional din piele penny loafer în culori neutre.
mocasini dama de sezon
Nucci loves how versatile they are and suggests wearing them just as you would with any other flat or sneaker.
Unul dintre modurile mele preferate de a purta mocasini este să adaug un ciorap drăguț la gleznă dacă mă aranjez cu pantaloni scurți sau fuste mini și rochii, a spus Nucci. De asemenea, vă sfătuiesc să alegeți o lungime a pantalonilor care să prezinte o mică gleznă cu un mocasnic pentru un aspect mai contemporan. Vrei să te asiguri că tivul pantalonilor nu intră în conflict cu partea superioară a mocasinii, deoarece asta poate distruge echilibrul ținutei tale.

Când nu ar trebui să porți mocasini?

În timp ce mocasinii pot fi foarte versatili atunci când sunt combinați cu diferite ținute, atât Lopez, cât și Nucci sunt de acord să evite mocasinii cu sport.
Probabil că aș păstra look-urile sportive pentru un adidași, a spus Nucci. În caz contrar, ar putea părea că ai uitat să-ți împachetezi pantofii de gimnastică. De asemenea, mi se pare că sunt prea casual pentru îmbrăcăminte formală, așa că, dacă ești cineva care nu poate face un toc mic, încearcă să găsești un apartament mai elegant pentru o ocazie specială.

Iată câteva articole alese special pe care să le citiți în continuare


Inca nu exista pareri, comentarii, recenzii pentru acest articol!

Scrie un comentariu

Nume
Email
Mesaj